Koláž I.

Koláž I.

Anotace: -

Z hromádky fotek staré,
zapomenutý čas nechám ožít,
vybledlé vzpomínky dívky malé,
do koláže chtěl bych vložit.

Fotkám přidám trochu jasu,
abych oživil jejich krásu,
i kontrastu trochu málo,
aby se srdce pousmálo.

Nakonec přidám trochu stínu,
retuši se raděj vyhnu,
budou krásné už tak dost,
do koláže je vložím pro radost.

Tu malou dívku z fotek znám,
občas si ní si i povídám,
teď už je velká a možná snad,
nechce své fotky postrádat.

Možná si říká:  jej jich málo,
když je nepošlu, co by se stalo?
čas ještě všechno neodvál,
v šuplíku je nechám ležet dál.

Smutně zírám na koláž,
je prázdná jako v zimě pláž,
možná si říkáš, nestalo se nic,
smutnější jsem o to víc.
Autor lasmil, 15.01.2012
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí