Maska

Maska

Anotace: Lidé nosí vědšinu života jen masky tvožené věčnou přetvářkou,protože se bojí ukázat své pravé já....

Vždycky jsem chtěla
Vidět jak moje maska padá
Vždy jsem toužila
Slyšet jak na zem dopadá

Pak bude mi do zpěvu
Když nebude nutná přetvářka
Když místo úsměvu
Nebude nutná náhražka

Teď už maska padá
Čím dál častěji
Už udržet se nedá
Cítím se smutněji

Smutek kolem mě krouží
Zakrýt už ho neumím
Zbytečné otázky mě souží
Pohledům se neubráním

Chci dostat zpět tu masku svou
Nasadit si ji na tvář
A pokračovat s tou falešnou hrou
Mít zase svatozář.
Autor Adeleide Gregory, 01.01.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S maskou žít je lehčí

19.07.2007 11:10:00 | Existence

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí