Táta

Táta

Anotace: Jen mě tak něco napadlo....

Políbil lehce moji tvář a tiše odešel
nikdy mi neřekl, proč vlastně přišel.
Snad jen se podívat jak se mi daří
a jestli dobře doma mi vaří...

S pohledem vážným si mě změřil,
skoro to vypadalo jako by nevěřil,
tomu na koho se dívá
nikdy s tou dívkou neposnídá...

Když byla málá on se jí vzdal,
možná teď lituje, toho co ji vzal!
Mohla mít krásný domov, rodinu,
ale neužila si to ani vteřinu

Tak proč ses teď objevil táto,
to výčitky tě ke mě přivedly,
řekni mi to oni tě sem navedly?
Autor Kariš, 01.01.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to první věc, co od tebe čtu, ale už teď se těším, až uvidím další. Hodně uspěchů a tvoření v novém roce !

01.01.2007 19:05:00 | Honza Vašek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí