Come on my skinny love

Come on my skinny love

Anotace: -

Odpustím ti, když skočíš z mostu,
budeme šťastní, jako když včera jsme se milovali.
Odpustím ti, když v řece bude málo vody,
já na tebe počkám těsně před splavem.
Odpustím ti, když mi necháš svoje šaty,
miluju zrovna tuhle košili, co máš na sobě.
Odpustím ti, když se vrátíš k ránu až se probudím.
Doufám, že budeš vonět stejně jako vždy.
Odpustím ti všechno, když skočíš za mnou
do vody.
Autor SWEET13, 15.01.2012
Přečteno 262x
Tipy 13
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, ZILA78, AlexandraK, Heavy, střelkyně1, Holka z davu, Dominik Plesr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen ten kdo doopravdy miluje umí odpouštět...tvé veršíky se mi moc pěkně četly...o))

04.02.2012 18:34:47 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí