Poslech spánku

Poslech spánku

Anotace: -

 

Poslouchám

jak spíš

jak nic netušíš

 

Poslouchám

zvuk tvého spánku

když má mysl

má již na kahánku

 

Má to smysl -

poslouchat jak spíš?

O čem asi sníš?

 

Poslouchám

jak dýcháš tiše

jako když vánek

hýbne plyšem

 

Poslouchám

taje všech zvuků kol

 

a tys můj tajný bol

 

Proto tu sedím

proto jen vnímám

protože nevím

..proč tvůj spánek hlídám?
Autor Lioness, 15.01.2012
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Matty09
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám to.

17.10.2013 08:44:54 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí