Miluji ...

Miluji ...

Anotace: ...

Miluji Tebe,
miluji tento svět,
tak proč se zabíjet.
Zabíjí se hlupáci
pro peníze,
pro práci.

Proč tělu nabízet mrazivý chlad,
když teplo může přijímat.
Teplý dech maluje na hruď
na sklo ...
tak suď
proč prasklo.

Přijímám Tvou něhu
rozplývající se ve sněhu.
Přijímám Tvé teplo
táhnoucí se jak světlo.

Pokrývá Tebe i mě
tak buď přec u mne.

Slza v oku...
Teplem taje sníh
i já křehnu v explozích.
Autor crazy-market, 01.01.2007
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...celkem povedená básnička,nevím proč ještě nedostala tip :-)

31.07.2008 12:08:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí