SEX ZAS a bonus

SEX ZAS a bonus

Anotace: -

(Nejžádanější čtení

sex  - nic jiné  není)

Sex*

Proč jen občas

tak krátce zas

můžeme si dopřát

sexuálních hrátek

Milých sladkých

skoro veršovánek

Vždy opojných

jako jarní vánek

Snad i prohloubí

vytoužený spánek

 

Bonus (říkanka)

Milujeme se  pod námi postel praská

Žasnu jak jsi přitom neobvykle krásná

Ono to ani zas tak nic nového není

pohoda obličej ženy k dobru mění

A víte kde končí pravda celá

aby i žena z toho něco měla
Autor RU 82, 16.01.2012
Přečteno 571x
Tipy 4
Poslední tipující: Lachailla, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí