Vzpomínka na Egypt

Vzpomínka na Egypt

Anotace: ...prosté egyptské zamyšlení nad obyčejným světem dneška a nade mnou....

Oči se klíží v posledních peřejích
Nilu - jako by zamrzl.
Jen ztěží poznávám tento svět.
Andělé s myrtou
proklínají zvučnost neznámých tich
a v rytmu swingu
dva nápady - poslední hřích
objímají Sfingu....
Nechtěl a přec musel jít
do nebes
dávný šum
mé srdce - zakoupené andělům.
Teď houpá se vážnost na Sterlingu
a neznaboha už nevidí,
co stálo Tě to práce,
stvořit tento zaneprázdněný svět
lidí i nelidí
na tomto obrovském place
ŽIJÍCÍCH

(jako loutky a herci
denních šedin)
Autor Jasmin de Paris, 22.02.2005
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí