Kdo lásku má, má kliku

Kdo lásku má, má kliku

Anotace: Klika, co touží po lásce jako každý jiný.

Říká se, že má kliku
Aniž došel s ní ke styku
Kliku však nikdo nemá
Zoufalá chudinka němá

Milióny nápadníků
Přesně nula díků
Dva doteky a na shledanou
To jest život, city stranou

Jedno přání má
Den co den se jí zdá
Někdo ji chytne a nepustí
Tak ze samoty vypustí

Vždyť na lásku právo každý má
Když ji na oplátku druhému dá
Otevřít dveře, otevřít srdce
Cestovat životem ruku v ruce
Autor Serja, 16.01.2012
Přečteno 211x
Tipy 2
Poslední tipující: MassageR
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí