Hladová Noc

Hladová Noc

Anotace: -

Nastala nám Noc
a chtěla možná trochu moc  

Chtěla snad teplo
hladit a milovat
chtěla Noc
vědět moc
že nebude litovat


Nastala nám Noc
temná a větrná

 

Až podlamují
se z ní kolena

 

Houbové ticho
jen píseň větru

Kdo asi uvítá
tu bláznivou četu?

Vedenou Měsícem
ve stanu mraků
před ním rota vojáků
halená do fraků

Nastala Noc..
možná je smutná!

Jak asi víno
a pár vojáků chutná? =)

Autor Lioness, 16.01.2012
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, piťura, Matty09, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Houbové ticho je zajímavé :-)

17.10.2013 08:43:38 | Matty09

Měkké a vlahé je prostě houbové ;)

17.10.2013 16:50:43 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí