HOMELESS - DÁREK DÁRKŮ

HOMELESS - DÁREK DÁRKŮ

Anotace: -

Smutně i vesele

     Homeless


    Píše se znova a znova


o lidech bez domova

    Díky prastaré „Tatře“


už nebydlím v patře

ale ve zmíněném voze

nechtíc, na „volné noze“

 

Super dárek 

Když čas již přikročí

dárek nutný k výročí

Místo růží kytici

zachoval tradici

Dal dárek dárků

jeden pár párků
Autor RU 82, 17.01.2012
Přečteno 205x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí