Co pro mě znamenáš

Co pro mě znamenáš

Anotace: Ty víš o kom to píšu

Měl jsem sny a ty sny se plní,

me srdíčko jak kotě, spokojeně vrní,

jako každý i já měl a mám přátele,

jo bývá mi s nimi někdy vesele,

ale co se stalo teď,

zbořilo každou zeď,

poznal jsem anděla, anděla bez křídel,

my měli jsme se sejít, osud to tak chtěl.

Ona prozářila můj život šerý,

ona zahnala přízraky i příšery,

ona ukázala mi sílu se smát,

ona mi ukázala, že nemám si na nic hrát.

I když slzy mou tvář občas zalejí,

nemám na světě jinou raději,

jsi, ...., anděl, co lásku mi dává,

lásku, sice není to ta pravá,

je to láska, láska přátelská,

přesto pro mě jsi víla nebeská.

Můj úsměv v slzách se někdy schová,

abys ty jej vykouzlila znova.

Promiň, za mé řeči, které někdy mám,

za tebe však já klidně i hlavu dám...

Jsi anděl...

Jsi ďábel...

Já jsem tvůj přítel...

Jsi dobro i zlo...

Jsi nádherné kouzlo...

Děkuji, že jsi...
Autor Dani13, 02.01.2007
Přečteno 727x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí