Jak

Jak

Anotace: Jak to vlastně je???

Jak z růže květ vypadá tvář tvá,

Jak roztomilý úsměv se z ní usmívá,

Jak svět se leskem rozzářil mi,

Jak rád tě mám, tvá duše dobře ví,

Jak krásná tvá slova větrem se nesou,

Jak před nimi zlí se jen strachy třesou,

Jak oči tvé zázrakem jasným se třpytí,

Jak srdce tvé do tmy nádherně svítí,

Jak city tvé v tobě sem a tam letí,

Jak zvláštní je slovo pěti?

Jak vím, že to sem nepatří,

Jak doufám, že nás to nerozkmotří.

Jak vím, že přátelství je více než láska,

Jak přesto mé srdíčko trošinku praská,

Jak přesto vše stále tajně a tiše doufám,

Jak přivoním s tebou jednou k jarním loukám,

Jak osud tomu všemu bude chtít,

Třeba jednou budem se mít…
Autor Dani13, 02.01.2007
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí