Souhvězdí

Souhvězdí

Anotace: -

Černá postava v saténu,

Ted nezáleží na jménu.

Tma zahaluje mužskou tvář,

slza dopadne na oltář.

Cítit zas horkost jeho kůže,

Políbit rty-ty rudé růže.

Moci pohlédnout do těch očí,

Byl jsem tvůj velký vůz a ty můj kočí.

Prostor ozáří plamen svíce,

Rychle otírá vlhké líce.

Proč  opustils moje hvězdné nebe?

Ztratil jsem svůj malý vůz-ztratil jsem tebe.
Autor emmm2010, 17.01.2012
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí