Štěstí

Štěstí

Anotace: -

Jako řeka proplouvající žilami,

Jako něco zvládnout společnými silami.

Jak první úsměv po náročné bitvě,

Jak uniknout naostřené břitvě.

Jako teplý paprsek slunce,

Jak první vydělaná unce.

Jak od srdce se smát,

Jako mít někoho rád.

jak plátek leknínu který se otvírá,

jak lehký vánek který tě ovívá.

Ano i tak může vypadat štěstí.
Autor emmm2010, 17.01.2012
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí