Nejistota

Nejistota

Anotace: ..........

radši než důkaz vlastní anonymity
předkládáš čistá lejstra
a čekáš až je vyplní
perem smočeným v tvém potu
který ses rozhodl vydat "dobrovolně"
pod nátlakem jímž vysvětloval sis
pocit neustálé pomoci a péče

likvidovat svou samotu ve prospěch
cizích zájmů
neuvědomovat si sebedestrukci
které se vystavuješ roztažením svých rukou
si otevřený a nasloucháš
ale nejsi schopen rozpoznat své do cizích

právo a existence se vytrácí
jako důvěra v tebe vložena
jsi si jistý svým zánikem
ke kterému ses rozhodl
dobrovolně
ale nikdy nezjistíš
kdo v pozadí tahal za nitky
Autor lavra, 02.01.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo tak to je ...nejistota má jedno jistý ...prostě je ...vždy a všude ...

02.01.2007 10:15:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí