Vzpomínka pro tebe

Vzpomínka pro tebe

Anotace: ---

Už jsem tě neviděla spoustu let,
ale přesto znám ten nejkrásnější smích,
s tebou se před očima měnil svět,
já roztávala jako pod sluncem sníh…

Už je to dlouho,
co čas nás rozdělil,
už je to dlouho,
co svět se zastavil.

Vím, že tam někde stále sníš,
stejně jako doufám já
o lásce kterou nespatříš,
málokdo náš příběh zná...

Já bych ti jen vzkázat chtěla
to, co jsem ti říct nedokázala
že tak jako tebe,
jsem nikdy nikoho nemilovala…
Autor somewhere, 02.01.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas...

05.01.2007 19:58:00 | somewhere

...a co brání, aby ta slova doletěla právě tomu, komu patří...?

02.01.2007 11:42:00 | Aniba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí