Přátelství (on+ona)

Přátelství (on+ona)

Anotace: .. jsou všechna stejná..?

Seznámení -
- letmý pohled vzájemný těch zatím cizích očí,
pár slov, pár setkání
a začíná být zájem trochu větší..

Souznění -
- jak krásné je, když duše porozumí duši
tu upřímnost, tam pochopení
a vzápětí dvě různá srdce stejnou melodii buší..

Blízkost -
- jako by se stala těmhle dvěma duším drogou,
dny nevšední, čas radostný,
vždyť JEHO slova potěší a pomohou, kde mohou..

Láska -
- zdá se tehdy chtěná snad oběma srdci
milá gesta, něžná slova,
není důvod pochybovat o celé té věci..

Splynutí -
- už nejen duší nutně následuje,
sladké chvíle, lety vzhůru,
vzápětí máš noční můru - druhý pochybuje..

Realita -
- přijde naráz, když ji nejmíň čekáš,
je jen kámoš a nic více,
dohořela štěstí svíce a zase nic nemáš..

Zbývá -
- zatnout svoje pěsti - být mu přítelkyní,
usmívat se, přát mu štěstí,
nevracet se k minulosti, žít tím, co je nyní..
(I když jednoduché to vůbec není..)
Autor glifada, 22.02.2005
Přečteno 568x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí