ZRUČNOST NADE VŠE

ZRUČNOST NADE VŠE

Anotace: -

Neopěvuji pomyslno, ale jen všedno.

Místo harfy pračku.

 

Šikulka

I když vypadal jako muž

a měl se celkem k světu

v práci, zejména doma už

představoval demoliční četu

 

Návod nenávod

Zblbnout program pračky

velmi kvalitní značky

že neví ani kudy kam

tak na to vlohy mám

A dokonce nejsem sám

Nevěříte? Přijďte k nám
Autor RU 82, 18.01.2012
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí