Když Amor míří špatným směrem

Když Amor míří špatným směrem

Anotace: -

prosím nekomentujte tuto básničku....je pro mě hodně osobní..třeba ani nebude k pochopení... pusťte si k ní prosím tohle:

http://www.youtube.com/watch?v=TtyQTb6sBhA&feature=youtube_gdata_player

 

 

Vstávám

známý dotyk podlahy

po ránu je vždy tak

vševědoucně chladný 

už násobí jaký bude 

dnešní den.

 

Na ramenou tuna vlastních vin

tak těžce se zvedají

nádech... výdech

pomalý pohyb pavučin

co u stropu zapomnělo léto

ne slzy ne...dnes ne..prosím

 

Cesta je cíl

 je plná trnů

 nebodají do chodidel

vpíjí se

do duší strážných andělů

 

Stahuji rolety posledních dnů

strašné je milovat....

vlastní fantazii

když se v ní ukrývá

jen

 žonglér polopravd a snů....
Autor Noc17, 18.01.2012
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: TetaKazi, Radek.oslov.Šafárik, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé,a pochopitelné

20.01.2012 19:54:33 | Radek.oslov.Šafárik

trnitá slza

18.01.2012 10:31:27 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí