Jízda

Jízda

Anotace: -

Všude je bílá krajka jež tváře budí,

na stehnech stydká vlajka a žádný sudí,

ochutnáváš ten pokrm a nenajíš se do syta,

mezi prsty ti proplouvám...jen do síta

můžeš chytit moje vzlyky,

ve vášních krátké okamžiky,

když zasuneš...

Ten rozum do kapes si doufám schoval,

jinak bys vášni dokraloval

a já chci mít hodinu jízdy.

Seženeš oře jež s city nevoře?

Chci jezdit bez sedla, nedočkavě bych si sedla...

Smím?
Autor Mersii, 18.01.2012
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí