V náručí

V náručí

Anotace: -

V jeho náruči se cítím v bezpečí,
a jeho oči planou.
Však tyhle city nikdy neuvadnou,
to mi kocourek dosvědčí.

V tomhle náručí,
chtěla bych se k němu přitisknout.
Na jeho hruď si lehnout,
proč najednou, nemám úmysly zaječí?

Z náručí cítím jeho teplo,
na ostatní zapomínám.
Klid a jeho teplo přijímám,
všechno ostatní mi to ze srdce smetlo.

Tohle náručí, mě bude hřát,
a já se nechci ptát.
Na budoucnost kašlu,
přítomnost mu pošlu.
Autor Liquid vamp, 18.01.2012
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí