Kdysi jsme byli ty a já

Kdysi jsme byli ty a já

Kdysi jsme byli ty a já, dvě nahá těla.
Škoda, že si v tom pokračovat nechtěla.
Poskládat jednu úžasnou chvíli
se snažím z posledních pocitů.
Možná jsme o tom kdysi snili.
Jsem rád, že jsi pro mě tu.

Vzpomínám na tvé dotyky něžné,
po nichž jsem každý den toužil.
Zdá se mi to v hlavě tak jasné,
jako bych to včera ještě prožil.

Nevím, zda mám jít dál cestou,
jestli to už teď takhle dokážu.
Byla jsi to ty, mou jedinou hvězdou.
Myslím, že už svoje srdce obvážu.

Nakonec těch šancí je dost.
Asi bych je neměl přehlížet.
Za tím vším musím spálit most
a po jiné se začít ohlížet.

V mém srdci zůstaneš napořád,
stačí jen, když ano vyslovíš.
Na tvé přání jsem zníčil slz vodopád
a počkám, jestli mě ještě někdy oslovíš.
Autor Richard Ježek, 18.01.2012
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí