Čistoskvoucí ironie!

Čistoskvoucí ironie!

!Čistoskvoucí ironie!

za pár ksichtů hrdobije.

Nabízí se vcelku ZDARMA,

stačí, když je správná karma.

Ve výhodném balení

po dvou šupech polevní!

 

Nakonec páradní nabídka!

(jak to bývá nezřídka)

 

Jen při koupi nad pět čůz,

k tomu zdarma sarkasmus!
Přečteno 512x
Tipy 5
Poslední tipující: Giuseppe_Lumík, Heavy, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí