Záznamník bliká - hlásí se EROTIKA

Záznamník bliká - hlásí se EROTIKA

Anotace: -

 

Čistému je vše čisté

 

Nesmělá*

Tak moc chtěla

aby vztah měla

ale nevěděla

jak se to dělá

To je věc celá

 

Klamná představa*

Jen muži to dělají

skoro den co den

když možnost nemají

alespoň pohledem

ženy v duchu svlékají

Myslí, že jim to nevadí

 

Bezpečný sex*

Z našeho domu

známý samec

Místo kondomu

divné, stačí mu

gumový palec

 

(bonus)

Povzdech*

Zalepená

spermiemi

„Pane bože

jak dobře

zas je mi!“

 

Úchylák!?

Měl tak silnou erekci

divili se i „fšeci“vědci

na ženy neskákal ani ze střechy

roztloukal pyjem vlašské ořechy
Autor RU 82, 19.01.2012
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí