Padlý anděl na nový rok

Padlý anděl na nový rok

Anotace: I andělé mají nový rok...snad...

Ať sklenky tančí v rytmu přípitku,
chudák padlý anděl v mém příbytku,
za radost zlost, za přátelství nenávist,
se zlomenými křídly byla hanba se připlazit,
nevzdal se, chudák nádherný,
ale teď sedí u stolu něčím zkroušený,
po tvářích tečou mu andělské slzy,
na zemi z nich vznikají nové, báječné světy,
z křídel pomalu se peří snáší ke krvavé zemi,
co by jen dal za to opět spočinou na svém místě, na nebi,
zlatý len jeho křídel, slzy nezměrné pro člověka cennosti,
ani jedno, za návrat by na oltář položil svoji nesmrtelnost a svoje srdce…
Prosím vydej se opět na své místo na nebi…daruji ti své srdce…
Autor Láďa, 02.01.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí