Pláč

Pláč

Anotace: -

Pomněnkové oči

slzama nerosí

mé miminko holčí

ťapy ručky prosí

 

pro panenku mlíčka

ať plakat nemusí

dá barvu na líčka

stejnou rtíkám pusy

 

jak malina rudé

jsou, když se usměje

fpoho bejbé bude

když poho v domě je

 

někdy jednou za den

pláčem proč mě děsí?

chce říct, ač jsem zmaten

- na pláč se mnou hrej si!

 
Autor Petbab, 19.01.2012
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí