Když dýchám

Když dýchám

Dýchám z plných plic
tak proč vdechovat polovic?
Umírněnost je mi cizí
vlastní duše potom mizí.

Srdce bije, tlukotá
a neschová se do kouta.
Revolta a síla hybná
vždy vystřelí mě z nepoklidna.
Letím kamsi do dáli
a nechci cizí škrpály!
Autor Bolemíra Nebeská, 19.01.2012
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Lion, lucajda89, Heavy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí