Skrz temný svět

Skrz temný svět

Anotace: ...

Skrz mlhu procházím svým světem,
proti světlu, naproti zářící temnotě,
nejsem jeho pánem, jen pouhý sluha jsem,
nikoho to jistě nezajímá, ani když řeknu miluji tě.

Procházím už mnoho let, skrz svůj svět,
vidím mnoho barev, ale černá přemáhá,
nemohu na žádném základním kameni stavět,
když vrána ze záhrobí svojí píseň krákorá.

Svět jen v mlze alkoholu a zloby vidím,
jsem jeho právoplatný ubohý sluha,
žiji jím, jeho krev na svém těle cítím,

tolik let svůj plán moje hlava kula,
dosáhla jen toho, že svět je zakryt mlhou,
dosáhla jen toho, že ďáblové po nebi pobíhat mohou…
Autor Láďa, 02.01.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí