Nekonečno a konečno

Nekonečno a konečno

Anotace: ***ČTI***

Dny na světě nekončící,
roky končící.
Končí něco v životě?
Vše má pokračovatele

Bolesti končící,
vzpomínky nekončící,
vše co projde životem...
Autor Dušekteráztroskotává, 02.01.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no ještě že to opakování je tam schválně, jinak by mě to moc nechytlo

02.01.2007 14:48:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí