Přátelé

Přátelé

Anotace: Autorův zážitek...

Dvě těla, dvě duše a mrazivá noc,
obláčky dýmu z úst se jim linou.
Dvě těla, dvě duše neznají se moc,
přec na malou chvíli v jediné splynou.

Dvě těla, dvě duše na vlnách souznění,
při opojném kouzlu bílého vína,
ta těla a duše se v přátele promění,
zažehnou oheň, co nezhasíná.
Autor Cap, 22.02.2005
Přečteno 670x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí