Jsi...

Jsi...

Anotace: -

Jsi myšlenka,


co mě budí


Jsi vzpomínka,


co k úsměvu mě nutí


Jsi úsměv,


co mě doprovází  


Jsi však i kapka slzy,


když smích z tváří mizí


Jsi harmonie,


srdce bije


Jsi hudba,


mého srdce melodie


Jsi mou chvílí,


když už nestačí mi síly


Jsi polibek ve tmě,


tak prosím veď mě

Autor Carmen, 21.01.2012
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: Bernadette
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí