Kocourek

Kocourek

Anotace: -

Matýsek vedle mě leží,
a mé myšlenky kvapem běží.
Ten kocourek krásně hřeje,
a já nevím, kam můj život spěje.

Matýsku, hodně mi pomáháš,
víc než lidi mi dáváš.
Pohladit a vzít tě za packu,
díky tomu zapomínám na lásku.

Kočičí pusinka od čumáčku,
chceš se mazlit, bubáčku?
Obejmu tě a ty mi předeš,
zlepšit náladu dobře svedeš.

Zavíráš při tom oči,
pro nás neviditelné se točí.
Položíš mi packu do dlaně,
tvá přítomnost je jenom pro mě.
Autor Liquid vamp, 21.01.2012
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí