Pomíjivost

Pomíjivost

Anotace: -

Ze všech věcí

mizí vůně

má duše jen

po tobě stůně

 

Vyprchává

z mraků déšť

přemýšlím

kde asi 'seš

 

Hvězdy blednou

měsíc couvá

 

..když nejsem s tebou

mé srdce smutkem bloumá!
Autor Lioness, 21.01.2012
Přečteno 248x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí