Světlu vstříc

Světlu vstříc

Anotace: -

Světlu vstříc,
vykrádám se do tmy,
na nebi jasný půlměsíc,
v duši žal a prosby
a v zářivém pásu Orionu,
koupou se mé oči,
kane slza zas a znovu,
ve hvězdách to končí.

A ve hvězdách začíná.
Autor Bobon, 22.01.2012
Přečteno 197x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí