Deprese

Deprese

Anotace: :-(

Stát a hledět, ale nevědet kam;
nebýt slyšet, tak co z toho mám?!
Dýchat a cítit ten utrpení pach;
nenávist je všude, a z toho máme strach!

Známe ten pocit naprosté beznaděje;
a nechápem:"štěstí, kde je??".
Pocit, kdy se nám hroutí svět;
to štěstí, které nelze vrátit zpět.

Doufáme v zázraky, které radost nesou;
potichu se však ptáme:"kde jsou??.
Přání a sny, zbyly nám jen, ale stejně se probudíme;
až noc prejde v den, minulost již nespatříme!

Můžem jen sedět, nebo můžem jít;
všechno změnit, když budem chtít.
Chce to jen mít odvahu a víru v sama sebe;
je jen na nás zda peklo nebo nebe!

Je mnoho věcí, kterých se bojíme;
a mnoho názorů, za kterymi si stojíme.
Přesto však ale nevíme;
zda se pravdu nekdy dozvíme!
Autor T.R.A.V.I.S, 02.01.2007
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Sýkorka07, Teny
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na prvotinu dobrý (jestli je to prvotina:-), je cítit chuť a touha po vyjádření. A přesně jak jsi napsa....Nebe, či Peklo si vytváříme sami;-)

02.01.2007 18:37:00 | Jacues W. Moucheron

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí