Byla jsi mi vším...

Byla jsi mi vším...

Anotace: -

Mé nebe, 


když přišel nový den


Má noc,


když navštívil mě sen


Můj úsměv,


když jásalo mé srdce


Má slza,


když naposled hladily mě Tvé ruce


Má myšlenka, 


když zastavil se čas


Má vzpomínka,


když naše píseň hrála pro nás


Můj polibek,


když pláč ze rtů utek


Má náruč, 


když hřál mě Tvůj dotek


Má něha, 


když mé tělo pocítilo pohlazení 


Má skrýš, 


když srdce zasypalo kamení


Má vášeň, 


když rozhořel se plamen 


Mé srdce, 


miluji Tě, navždy Tvá Carmen...


 
Autor Carmen, 22.01.2012
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí