Po hádce

Po hádce

Anotace: -

Jak poznat čím nám má býti bytí ?


Vlna vzlyků se vzdouvá ve vlnobití.


Před bouří klid, po bouři mír.


Tvá vinna barví slova jako šmír.


A ten nepouští…


Opustím hnízdo, prozkoumám celý Svět,


Poletím nízko, ucítím každý květ.


Snad najdu něco, něco pro co stojí žít,


Můžeš nabízet kdeco, promiň musím jít.

Autor deniska89, 23.01.2012
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí