Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: -

Několik vlasů spadlo na zem,
zůstalo ležet pod zrcadlem.
Padaly, když ses česala,
smutně při tom šeptala,
miláčku, nejsem ta pravá,
snad jiná tě bude mít ráda.

Zůstal jsem sám s tvými vlasy,
kouskem třpytné tvoji krásy,
a smutná tvář hledí ze zrcadla,
před kterým česala ses tak ráda.
Autor lasmil, 23.01.2012
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí