Milenci

Milenci

Anotace: -

Tak v těsném sevření,
až nelze dýchat z plných plic,
cválají v milostném objetí,
milenci extázi vstříc.

Cválají na bujném oři,
nádhernou krajinou,
střídají se v sedle,
až síly jim pominou.

A když se pak kůň unaví,
ulehnou spolu do trávy,
ujely dnes spoustu mil,
láskou jsou churaví.
Autor lasmil, 23.01.2012
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí