Výplav

Výplav

Anotace: -

Na konci světa černá se line záře,

na konci světa psy slyšíš výt,

užiješ si život, a v potu tváře,

mdle a zasněně pozdravíš proletáře.

 

Ve sněhu brouzdáš se na cestách Svatých,

vyděděnců rodin, zlost zříš v očích,

které Ti vše vyčítají, ve dnech zlých,

ukazují, že vzbuzuješ jen smích.

 

S vrakem korábu plavíš se v dál,

s vrahem od drábů, zklamaných,

cestou krve schovanou v tmách,

po květech růží pošlapaných.

 

Nižádný soucit nemůžeš chtít,

Nižádný soucit nečekej od lidí,

vše co zmaříš, však můžeš mít,

nemusíš prosit tu vrstvu libidů!

 

 
Autor Boudicca, 24.01.2012
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá... taková zvláštní. Od lidí soucit nečekej, od andělů se Ti ho však dostane, kdykoliv o to požádáš. Pak už je jen otázka, jestli o něj stojíš... :)

07.02.2012 13:08:38 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí