Autobusová

Autobusová

Anotace: -

Jedu autobusem do Plzně,
kapky deště pleskají do skla,
v tu ránu je noha na brzdě,
děštěm mihla se ruka posla,

žalobce soudce i kata.
Žlutý blesk rozčísl šero,
vzduchem prolétla kravata
brázdí pot řidiči čelo.

Kabinka je plna odéru,
šofér brzdy se pouští,
neschopen uřídit galéru,
směruje kocábku k houští.

Palubou nese se křik,
posel vše vyřídil,
nezlob se má milá,
abych se rozloučil,
nestačí okamžik.

Sbohem mí přátelé,
vyřiďtě mé milé,
že velice rád ji mám,
kéž bych moh říct jí to sám.
Autor Bobon, 24.01.2012
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí