Benjaminovi

Benjaminovi

Anotace: -

Tahle báseň je bratrovi,

mnohé mu možná napoví.

Chybí nám Láska v tomto světě,

zapomínáme na Boha,

jsem taky dcera Hórova,

a Bůh si mě jak hlínu hněte.

 

Můj drahý bratře Benjamine,

možná Tě tato báseň mine.

Chybí nám pochopení a cit,

zapomínáme na lidskost,

jsem téhle Země sedmý host,

chiméra vplula do mých sít.

 

Celý život mi obrátili

a pili, pořád jenom pili.

Síly mi zbylo jako zrnka máku,

a oni chtějí zkoumat dál,

ve které chvíli Kristus život vzdal

a hlavu oděl do bodláků.

 

Odmítám sloužit této Zemi,

kde v okovy jsme uvězněni.

Když nechceš slávu, sex a prachy,

tu prapodivný nejspíš jseš,

a pravdu označí za lež,

před studem zla se třeseš strachy.

 

Bratře, to jediné chci říct a za tím stát:

Bůh je jak dítě, co po LÁSCE má hlad.

Tak měj ty vězně trochu rád,

ať mohou v noci klidně spát!

 
Autor Inge, 24.01.2012
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí