Bílá tma

Bílá tma

Anotace: ...stále se učím. Všichni se učíme...

Sbírka: Vesmírné divadlo

Mlha, skrze kterou viděti není
celé mé tělo obléhá
Bíla tma, kterou po rozednění
zvědavý člověk prohledá

Proč stále sam sebe nemohu najít?
Proč stále topím se v pochybách?
City své zkouším před sebou tajit
a nalézám se při chybách

A vždy jako rána palicí do tváře
jsou má poznání vlastního Já
které mi zrcadlo poslušně ukáže
a řekne: Tak takhle vypadá ubohost tvá

Mlha, skrze kterou viděti není
celé mé tělo obléhá
a tam rukou svou v ní hledám tu její
kde tlukot srdce se rozléhá
Autor Ahimsa, 02.01.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

stále je se něco učit nikdo není dokonalý

06.02.2007 10:38:00 | whiolet

Skvělá,skvělá... fakt!

09.01.2007 11:56:00 | Sigurd II.

ta je moc pekna, fakt

03.01.2007 20:35:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí