Vampirés noc

Vampirés noc

Anotace: Tohle mě napadlo při poslechu jedné písničky od XIII.století.

Nastala černá, chladná noc,
doba, kdy máme největší moc.
Brána temna se otevírá,
naše jediná pravá víra.
Za svitu úplňku rozkoši se oddáváme,
mnoho teplé lidské krve proléváme.
Smrtelníkům se zdá sen,
my smějeme se jen.
Tahle noc patří jen mě a tobě,
budeme pevně propojeni, v sobě.
Dnes je naše svatba upírů,
těch dvou slavných vampírů.
Do chrámu lásky vejdeme,
do svítání zde pobudeme.
Zplodíme naše dítě temnoty,
vlci nám budou výt do noty.
Noc temna pomalu končí,
naše ústa se spolu loučí.
Každý z nás jde spát,
vítr bude opět klidně vát.
Autor Wyrda, 03.01.2007
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...znám XIII.století aj. ...obsah je dobrý ...jen forma pokulhává ...rým za každou cenu není vždy dobrý ...volný verš by tomu slušel více ...prubni to ...jinak dobrý ...
...:) ...

03.01.2007 09:06:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí