Na šedivé skále

Na šedivé skále

Anotace: -

Stojím na vysoké šedivé skále,
všechno pode mnou zdá se tak moc malé,
všechno, co nyní vidí moje oči.
Jsem plně odhodlána k tomu všemu skočit,
k tomu potoku a té hrstce domů,
k všem těm květinám, zvířatům a stromům
a zbavit se takto všech svých trápení,
pro mě na světě prostě místo není.
Vraťme se prosím o pár měsíců zpátky,
do doby, kdy začly v mé rodině hádky
a šéf mě přeložil k práci u skládek,
tohle všechno je jenom začátek.
Jsem zapomenuta na bitevním poli, kde bitva probíhá
Nemám spojence; jenom nepřátele. Slza mi z oka vybíhá,
slza, ve které se odrážejí všechny ty strasti.
Kutálí se mi po tváři, pak padá do propasti,
která se nachází pod tou šedivou skálou.
Naději na změnu nemám; nebo možná malou.
Jediné, co mi sílu dává,
je vědomí, že se mnou zůstává
alespoň můj stín.
Jenom za slunce, já vím.
Autor Cataliina, 25.01.2012
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí