true or false ? (pravda nebo lež)

true or false ? (pravda nebo lež)

Anotace: ...:::pozor pozor:::... v této básničce nejde o děj ale o pokus aby se básnička rýmovala jak posledním tak i prvním slovem zároveň. co si o tom myslíte ??

lásko má jediná,
krásko má nevinná.

chtít můžu jen tebe,
mít tě jen pro sebe.

porazit tvé nepřátele,
zničit tvé dobyvatele.

pouze ty má milá ???
vážně jsi ...
dlouze o mě snila ???

dej mi alespoň znamení,
že to myslíš vážně....
měj pro mě pochopení
Autor Zayo, 03.01.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak všude se to nerýmuje..:P

20.09.2007 14:21:00 | dream in emptiness

Rýmy to jsou poněkud jednoduché,ale jako jeden z prvních pokusů se to dá uznat.
Věřím tomu, že s přibývajícím časem a díly přijdou rýmy mnohem nápaditější.

04.01.2007 16:17:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí