Skrytý význam pod obojí..

Skrytý význam pod obojí..

Anotace: Konec ve spojení s bolestí..

Krabička od zápalek,
sevřené dlaně pro štěstí.
Malá naděje do života,
velký vstup do nicota.
Touha nevzdát se minulosti,
chtíč znát klíč budoucnosti.
Konvenci zavrhnout, ani neznát důvod,
hierarchie ve stínu, je to divný původ.
Řezné rány na zápěstí a strach uvnitř mého těla,
vzpomínka na bolest, kvůli které jsem se chvěla.
Kupa slaných výčitek, žádná lítost, něha či pochopení,
krátký čas a krutý závěr, žáden čas na vysvětlení.
S osudem krutý boj,
je to jako včelí roj.
Smůla lepící se na paty,
na srdci z omylů záplaty.
Ztracená důvěra, na scéně krutý žal,
vysvobození na dosah, jen umět říci pal ...
Autor Seatka, 03.01.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí