Jsem jako ...

Jsem jako ...

Anotace: Taková já jsem..

Jsem jako slepec bez holi,
jsem jako moře bez soli.
Jsem jako Amor bez lásky,
jsem jako život bez sázky.
Jsem jako anděl bez svatozáře,
jsem jako člověk bez tváře.
Jsem jako ryba bez vody,
jsem jako nekonečné schody.
Jsem jako nevyzpytatelná příroda,
jsem jako rozzuřená lavina.
Jsem jako hlava plná vzpomínek,
jsem jako ztracený kamínek.
Jsem jako nebe plné mraků,
jsem jako vodník bez fraku ...
Autor Seatka, 03.01.2007
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí