Ty mi vládneš

Ty mi vládneš

Anotace: ...

Pořád dokola vrací se ten čas
kdy si mě ublížil a vím že ublížíš zas
Ja už ale neví jak dál
já jsem tu otrok a ty král
Protože ty tady rozkazy dáváš
ty si jak kočka s myší se mnou pohráváš.
Ve vztahu neznáš "Jsme si rovni"
já vždy budu pod tvojí urovní.
Možná je to jen můj pocit, možná je to fakt
ale já v tvých očích nejsem láska, já jsem jenom akt.
Autor cestovatelka, 03.01.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokulhává rýmování, ale skvělý konec.

03.01.2007 18:26:00 | Gentleman v rubikové kostce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí